Įmonių sąrašas

Asfalto infra remontas

35001 Panevėžys
(0 630) 39444
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 630) 39444
Vadovas
Tomas Pleška
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Asfalto INFRAREMONTAS-asfalto remontas infraraudonaisiais spinduliais
Infraraudonaisiais spinduliais asfaltas pašildomas iki minkštos būsenos, atnaujinimas, išlyginimas ir sutankinimas.

Tai pažangus asfalto duobių ir įtrūkimų taisymo būdas panaudojantis esamą asfaltą. Asfaltas nepjaunamas ar nefrezuojamas, todėl nesusidaro siūlės per kurias skverbiasi vanduo. Mažiau sunkios technikos, darbuotojų, trukdymo eismui, atliekų, triukšmo.

Infraraudonaisiais spinduliais asfaltas pašildomas iki minkštos būsenos, atnaujinimas, išlyginimas ir sutankinimas.Tai pažangus asfalto duobių ir įtrūkimų taisymo būdas panaudojantis esamą asfaltą. Asfaltas nepjaunamas Infraraudonųjų spindulių asfalto remontas yra pažangus asfalto dangos būklės gerinimo ir taisymo būdas. Infraremontas yra kur kas efektyvesnis nei kiti iki šiol pramonėje naudoti asfalto taisymo metodai. Infraraudonųjų spindulių technologija turi daugybę privalumų, dėl kurių infraremontas vis labiau populiarėja.ar nefrezuojamas, todėl nesusidaro siūlės per kurias skverbiasi vanduo. Mažiau sunkios technikos, darbuotojų, trukdymo eismui, atliekų, triukšmo.--
Infraremontas yra puikus pasirinkimas ieškantiems protingo sprendimo, nes tai yra ekologiškiau, pigiau, greičiau ir patikimiau.

Daugiau...