Įmonių sąrašas

Baltijos manufaktūra, UAB, atstovas Klaipėdoje

Šilutės pl. 2-533, 91001 Klaipėda
(0 680) 91067
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Filialai

Žiūrėti visus adresus

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 680) 91067
Tinklalapis
El. paštas
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Dokumentai

Aplankas
11 MB

Veiklos aprašymas

Priešgaisrinės aliuminio konstrukcijos
ALUFIRE priešgaisrinės konstrukcijos atitinka ES EN standartus
Priešgaisriniai langai, durys, vitrinos - pagal ES EN reikalavimus
Ugniai atsparios konstrukcijos išbandytos Lenkijoje bei Lietuvoje
Produktai išbandyti gaisrinių tyrimų centruose
Visi gaminiai turi Europos Sąjungoje galiojančius sertifikatus
Dėka unikalaus dizaino ir specialaus profiliuočių užpildo bei aukščiausius standartus atitinkančių komplektuojančių dalių galime pasiūlyti ilgaamžes patvarias konstrukcijas – duris, pertvaras, langus, atitinkančias visus aukščiausius gaisrinės saugos reikalavimus.

Savo konstrukcijoms naudojame specialius patentuotus aliuminio profilius ALUFIRE su užpildais ir ugniai atsparius stiklus. Šie specialūs stiklai užtikrina ne tik visos konstrukcijos vientisumą, bet ir izoliacines savybes. Klientui pageidaujant išorinėms priešgaisrinėms atitvaroms gali būti naudojami ir ugniai atsparaus stiklo paketai su įvairių savybių išoriniais stiklais.

Visos mūsų ugniai atsparios konstrukcijos ALUFIRE yra išbandytos Lenkijos, Lietuvos Gaisrinių tyrimų centruose, turi Europos Sąjungoje galiojančius sertifikatus. Gaminiai atitinka šias gaisringumo klases: E30, E60, EW30, EW60, EI15, EI30, EI45, EI60, EI120, bei C5Sa/C5Sm.

ALUFIRE priešgaisrinės atitvaros gaminamos griežtai prisilaikant testų protokolų ir aukščiausius reikalavimus atitinkančių įmonės standartų. Jų dizainas ir komplektacija derinama su užsakovais.

Galime pasiūlyti ir EI120 ugniai atsparias sienas
2011m. birželio mėnesį sėkmingai atlikome EI120 pertvaros 2900 mm x 3700 mm bandymą sertifikuotoje ES laboratorijoje ITB (Lenkija). Aliuminio – stiklo siena atlaikė ugnį net 133 min!
Viena pertvaros kraštinė buvo „laisva“ (neįtvirtinta sienoje), bei buvo panaudoti didelių matmenų stiklai. Todėl klientams galime pasiūlyti patį didžiausią, tokio tipo pertvaromis, atitveriamų sienų plotą – beveik 22m².

Taip pat siūlome „ALUFIRE VISION LINE EI30 ir EI60“ atsparias ugniai pertvaras.
Daugiau...

Prekiniai ženklai