Įmonių sąrašas

E. Žilionio IVV

Pašešupio g. 33, Puskepurių k., 68464 Marijampolės sav.
(0 677) 36034
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 677) 36034
Savininkas
Egidijus Žilionis

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Osvaldas
2024.01.08
Laba, noriu padėkoti Egidijui už renovacijos darbus, man renovavo sena nama, tad keitė stoga ir jos kostrukcija, bei fasada. Labai džiaugiuosi ji pasamdes, jo patarimai sumažino renovacijos kaina. Dirba tikrai gerai galima rekomenduoti ir kities. Ps net po atliktu darbų paskambinus patarimo, visada atsako patare jei suabejoja su kitais pasitare. Tad galit ji samdyti neprimals, kaip kiti
Naudingas (1)
Pranešti
Jonas
2023.01.20
Ačiū už fasado atliktus darbus, kokybė atitinka kaina, greitai dirba, netempe gumos, švariai dirba, patarimų negaili. Toks vaizdas kas mums sudėtinga - neišsprendžiama, jiems paprasta. Na manau patirtis savo daro. Tikrai rekomenduoju Egidiju.
Naudingas (2)
Pranešti
Ausra
2019.10.30
Aciu uz stoga , sis zmogus tikrai nusimano savo darba, nes buvo pasmus 2 stogdengiai nieko isprest negalejo. O sis zmogus kaip is giedro dangaus nukrito ir viska isprende. Aciu dar karta jum😁
Naudingas (22)
Pranešti
daugiau...


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Karkasinių namų - pirčių statyba, renovacija
Stogų profesionalai. Skiedrinai, gontiniai, skalūniniai, keramikinės čerpės
Statybos ir apdailos darbai, terasos
Mes esame lanksčių, energingų ir sumanių žmonių komanda, todėl mūsų užsakovai visada gauna geriausią aptarnavimą. Namus, terasas, pirtis statome, dengiame stogus, montuojame saulės modulius naudodami naujausias technologijas.

Tikslas
Mūsų tikslas - nepasiekiamas, nes tai procesas, nuolatinio darnaus, efektyvaus ir kokybiško darbo siekiamybė. Tik toks tikslas mums padeda nestovėti vietoje ir nuolatos tobulėti.

Mūsų istorija
Statau karkasinius namus-pirtis ir dengiu stogus pagal norvegišką technologiją, kuri pasižymi ypatingai tvirtomis konstrukcijomis ir ilgaamžiškumu. Karkasinius namus pradėjau statyti 2003 metais. Namus stačiau Norvegijoje, bei rekonstravau senus karkasinius pastatus Švedijoje ir Norvegijoje. Iš sukauptos patirties galiu pasakyti, kad karkasiniai namai yra ilgaamžiai, ekologiški, labai šilti ir patikimi, jei jie pastatyti kokybiškai ir laikantis technologijų.

Kadangi puikiai išmanau karkasinių namų technologiją dengiu medinių konstrukcijų stogus ir ant mūriniu statinių.

Dirbu labai kokybiškai, laiko patvirtinta technologija ir tik su profesionaliais darbo įrankiais, kurie man suteikia didelį darbo našumą, bei palankius klientui darbo įkainius (dirbu pagal verslo liudijimą).

Atlieku šiuos darbus:
medinių karkasinių konstrukcijų montavimas (sienos, perdangos, stogo, pertvarų),
išorinių sienų apdaila (medžio dailylentės, įvairios plokštės, skarda ir pan.),
stogų dengimas įvairiomis dangomis (keraminės ar betoninės čerpės, šiferis, skarda, bituminės čerpelės, skalūnas, gontais, skiedromis ir t.t.),
vidinių sienų apdaila (medžio dailylentės, GKP, OSB),
karkasinių konstrukcijų izoliavimas vata,
grindų klojimas (laminatas, parketlentės, medžio masyvas, parketas ir pan.)
medinių terasų montavimas, liejam pamatu, pirčių statyba-įrengimas
Veikla
Norite turėti tvirtą, patikimą, šilumą tausojantį ir nebrangų namą, tai karkasinis namas kaip tik Jums! Mes padėsime Jums šią svajonę įgyvendinti nepatiriant diskomforto ar streso, kurį dažnai jaučia namus besistatantys žmonės. Pažadame Jums geras emocijas statybos metu. Kiekvieną kartą atvykę į statybos aikštelę galėsite džiaugtis darbų pažanga ir malonia atmosfera.

Šiuos pažadus mums įgyvendinti padeda vadovo patirtis ir jauni, energingi darbuotojai. Taip pat geras emocijas suteikia švari statybos aikštelė. Ji būna žymiai švaresnė, kai statomi karkasiniai namai.

Jei statotės namą pirmą kartą ir nežinote nuo ko reikia pradėti, mes galime Jums padėti!.

Žmonės, kurie turi daugiau patirties statybose, taupo pinigus, bet ne laiką, ir nori, kad mes atliktume tik dalį darbų, pavyzdžiui, pastatytume namą su daline vidaus ir pilna lauko apdaila. Tokius klientus taip pat kviečiame kreiptis į mus. Jums tai bus pats lengviausias statybos etapas, o mums malonumas dirbti Jums.

Mūsų specializacija yra medinės konstrukcijos ir jų apdaila, tačiau visada yra žmonių, kurie namą statosi pirmą kartą ir nežinodami kaip tai atlikti, iš vienos įmonės nori gauti visą paslaugų kompleksą, tada taip pat mes pagelbstime. Mūsų ilgalaikė darbo patirtis padėjo mums atsirinkti patikimiausius ir geriausius atskirų sričių specialistus, ir kai visi pradedame siekti bendro tikslo, prinoksta saldūs darbo vaisiai – patenkintas užsakovas ir puikus jo namas.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Stogų dengimas, stogo remontas, Stogdengiai, karkasiniai namai, pirtys, pirties, terasos.
Terasų montavimas, saulės elektrinės, saulės modulių montavimas, saulės elektrinių montavimas, čerpės, gontai, skiedros, gontiniai stogai, ekologiški gontų stogai, gontų stogai, Stogo danga, fasado danga, gontai iš maumedžio, medinės čerpės, mediniai gontai, drebuliniai gontai, gontu dengimas, profiliniai stogai, metaliniai stogai, čerpiniai stogai, betoninių čerpių stogai, keramikinių čerpių stogai, Stogų dengimas, karkasiniai namai, mediniai namai, rąstinio namo renovacija, karkasinio namo renovacija, pirtys, pirčių statyba, pirčių detalės, pirčių lentelės, pirčių mediena, karkasinis namas vieno auksto, karkasinis namas su mansarda, terasos, stogų renovacija, pamatų liejimas, šlaitinis stogas, pamatai, pamatų įrengimas, šlaitiniai stogai, Stogdengiai, Stogų dengimas, stogo dengimas, stogo remontas, čerpių stogai, mediena pirtims, skiedriniai stogai, karkasinių namų statyba, karkasiniai, stogų, stogai, pirtys, pirties įranga, pirties įrengimas, Stogų dengimas, stogo, stogai, stogų renovacija, stogo čerpės, stogų įrengimas, stogų priedai, stogų remontas, stogdengiai Marijampolėje, stogų remontas Marijampolėje, pirčių statyba Marijampolėje, stogo skarda, stogo apdaila, stogų montavimas, stogų skardinimas, stogo konstrukcijos, stogų darbai, stogo įrengimas, stoginė, gontų dengimas, gontų montavimas, gontų gamyba, gontų, gontais, pirčių statyba, tvoros, lentos, terasinės lentos, maumedžio terasinės lentos, maumedžio lentos, statybinė mediena, dailylentės lentos, grindinės lentos, terasinės lentos, tašai, gegnės, tvorų įrengimas, tvorų statymas, terasų įrengimas, medinių terasų įrengmas, karkasiniai namai Palangoje, karkasiniai namai Molėtuose, karkasiniai namai Marijampolėje, stogdengiai Palangoje, stogdengiai Molėtuose, stogdengiai Marijampolėje terasos Palangoje, terasos Molėtuose, terasos Marijampolėje pirtys Palangoje, pirtys Molėtuose, pirtys Marijampolėje, atsinaujinantys energijos ištekliai daugiau...