Įmonių sąrašas

Grupinis pirkimas, UAB

Giedrių g. 141, Bučiūnų k., 70192 Vilkaviškio r.
(0 671) 33635
11 metų veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 671) 33635
Tinklalapis
Direktorius
Mantas Balčiūnas
Įmonės kodas
302983374
PVM kodas
LT100007453916
Registracijos data
2013.01.30
Darbuotojai
11 darbuotojų (apdraustųjų)
Vidutinis atlyginimas
1892,52 € (2024 kovas) daugiau

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Greta
2018.11.21
Mano manymu, tai patikima firma su patikimais darbuotojais ir meistrais. Darbai atliekami greitai ir kokybiskai.
Naudingas (9)
Pranešti
Artūras
2018.01.16
Šiltinau namą, atvažiavo p.Mantas viską sumatavo,sutarėme kainas už medžiagas ir darbą( buvo net truputi keista kada statybininkai baigė darbą niekas nepabrango o medžiagos net papigo) o atvykę statybininkai darbus atliko grietai ir labai kokybiškai. Yra toks posakis kad ir prie stulpo galima prisikabinti, bet čia buvo ne tas atvejis. Rekomenduoju visiems viskas ok.
Naudingas (25)
Pranešti
Jurga
2014.12.03
Pernai metu rudeny teko susipazinti su "Grupiniu -pirkimu"mus suzavejo tas kad labai greitai ir operatyviai viskas vyko ruksejo gale kreipemes del stogo dangos pakeitimo ir jau spaly turejome naujai ir kokybiskai uzdenkta stoga.likom labai patenkinti, nes galejome "Grupinio -pirkimo " pagalba susitvarkyti Nacionalineje mokejimo agenturoje gauti parama stogo dangos keitimui. Na bet kaip ygavome pasitikejima ju medzegu kokybe ir operatyviu pristatymu ju patarimais kad zmogui butu geriau ir niekur nieko nereikia rupintis visos medziagos buvo mano kieme laiku. Na o sia vasara teko renovuoti namo isore taip pat likome patenkinti. Tad labai Jums esame dekingi ir norim jums palinketi daug daug klestejimo metu . Dabar as draugauju tik su "Grupiniu pirkimu" pabandykit ir jus tikrai nenusivilsite.
Naudingas (36)
Pranešti
daugiau...


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Stogai ir fasadai - viskas iš vienų rankų
Platus medžiagų pasirinkimas už geriausią kainą
Nemokamos konsultacijos, matavimas, sąmatų sudarymas
Grupinispirkimas.lt tai novatoriška, patikima statybinių ir apdailos medžiagų bei paslaugų įsigijimo sistema.

Gera prekių kaina nėra vienintelis mūsų privalumas. Galime pasidžiaugti tuo, kad mūsų komanda turi profesionalius konsultantus, kurie padės priimti Jums tinkamiausią sprendimą pasirenkant. Šalia to, mes pasiūlome pilną servisą, kurį užsakovai dažniausiai gauna nemokamai: atvykimas į objektą, konsultacijos, matavimai, sąmatų sudarymai. Kitas patogumas yra tas, kad rekomenduojame patikimas mūrininkų, stogdengių, fasadininkų, vidaus apdailos meistrų ar trinkelių klojėjų brigadas. Grupinispirkimas.lt yra vieninteliai kai kurių prekinių ženklų atstovai Lietuvoje. Užsiimame ir didmenine prekyba – tiekiame medžiagas mažmenine prekyba užsiimančioms įmonėms. Nuolatos bendradarbiaujame su statybų įmonėmis, architektais, dizaineriais, statybininkais. Mūsų bendrovė užsiima mozaikinio tinko gamyba, dekoratyvinius tinkus bei dažus pigmentuojame vietoje su modernia įranga. Gaminame žaliuzines tvoras ir kitus skardos lankstinius. Visuomet esame atviri pasiūlymams ir užklausoms. Nesvarbu ar kuriate daugiatūkstantinį projektą, ar esate suplanavę smulkų kambario remontą - mes visiems atiduosime visas savo žinias ir skirsime savo dėmesį! Daugiau...