Įmonių sąrašas

In Fatis, UAB

Savanorių pr. 151 (Vilkpėdė), 03150 Vilnius
(0 685) 62655
13 metų veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 685) 62655
Tinklalapis
Tinklalapis
El. paštas
Direktorius
Andrius Karpauskas
Įmonės kodas
302549997
PVM kodas
LT100005734615
Registracijos data
2010.09.30
Darbuotojai
2 darbuotojai (apdraustieji) daugiau
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Oficialus polipropileno fibros ir plaušo Adfil gamintojo atstovas Pabaltijo šalių rinkoms
Šiuolaikiškas sprendimas betonavimo darbams
Atliekame visus reikalingus skaičiavimus
In Fatis, UAB - PP Baltic: ADFIL polipropileno fibros ir plaušo sprendimai betonavimo darbams. Polipropileno fibra skirta grindų betonavimui, privažiavimų ir stovėjimo aikštelių įrengimui, pamatams, sienoms, kolonoms, žuvų ir gyvulių fermų, vandens valymo įrenginių, šiukšlių perdirbimo ir rūšiavimo gamyklų statyboje ir pan., kuri pakeičia arba papildo metaline fibra ar armatūros tinklais armuotą betoną.

PP Baltic prekinį ženklą valdanti įmonė UAB "IN FATIS" yra oficiali Jungtinės Karalystės - Belgijos polipropileno fibros ir plaušo gamintojos Adfil atstovė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, siūlanti šiuolaikiškus sprendimus betonavimo darbams, t.y. pakeisti šiuo metu plačiai naudojamą metalinę fibrą ir armatūros tinklus į polipropileno fibrą.

In Fatis, UAB - PP Baltic PRODUKTAI:
Polipropileno pluoštas IGNIS, esantis betoninėse sienose, kolonose, tuneliuose, gerokai padidina pasyviąją priešgaisrinę apsaugą. Gaisro atveju polipropileno plaušeliai ištirpsta ir taip betone atsiranda mikro kanalai, per kuriuos iš betono pašalinamas spaudimas ir drėgmė. Taip išvengiama betono sproginėjimo ir betono gaminys išlieka nepakitusios struktūros ir nepraranda savo savybių.

Mikrofibra Crackstop: Polipropileno pluoštas sumažina betono trūkimo galimybę pirminėje betono stingimo stadijoje. Polipropileno pluoštas padidina betono atsparumą aplinkos veiksniams, tokiems kaip šaltis, karštis, vanduo, druskos ir kt. ir apsaugo betono gaminius nuo skilimo ir trupėjimo transportuojant.

Polipropileno pluoštas gali būti naudojamas visur, kur naudojamas betonas, t.y. betoninėse grindyse, liejamame betone ar betono gaminiuose pastatų statyboje, betono gaminiuose (blokai, bortai, sienos, plokštės, ritiniai ir kt.), tiltų statyboje, požeminiuose betono gaminiuose, projektuose, kuriuose naudojamas savaime išsilyginantis betono sluoksnis, bei projektuose, kuriuose naudojamas purškiamas betonas.

Polipropileno fibra DURUS: Polipropileno fibros reikia kelis kartus mažiau, nei metalinės, išlaikant tuos pačius betono tvirtumo rodiklius. Pvz. 20-30kg/m³ metalinės fibros galima pakeisti 2-4kg/m³ polipropileno fibros., priklausomai nuo numatomų apkrovų. Polipropileno fibra taupo laiką ir pinigus, nes nebereikia kloti armatūros tinklų prieš betonavimo darbus (išskyrus atvejus, kai reikalingas ypatingas tvirtumas aplink kolonas, sienas ir pan.). Metalinė fibra ir armatūros tinklai gali koroduoti, taip pažeisdami betono savybes. Polipropileno fibra nėra įtakojama aplinkos veiksnių. Polipropileno fibra sudaro unikalų 3D tinklą ir tolygiai pasiskirsto betono sluoksnyje. Betono sluoksnis, kuriame yra polipropileno fibra, yra žymiai paprasčiau apdirbamas, kai ant jo klojamas paviršinis sluoksnis, kaip pvz akrilas ar kt.

Polipropileno fibros naudojimo sritys: Lauko aikštelės, privažiavimai ir parkavimo aikštelės, betoniniai takai, keliai, šaligatviai, grindys gamybinėse patalpose, sandėliuose, kt., krantinės ir krovos aikštelės jūrų uostuose, vandens valymo įrenginių statyba, šiukšlių rūšiavimo ir perdirbimo gamyklų statyba, tunelių statyba, projektuose, kuriuose naudojamas purškiamas betonas, gyvulių ir žuvų fermos, betono gaminių gamyba (kolonos, blokai, sienos, bortai, atraminės sienutės, kt.), lėktuvų aikštelėse oro uostuose.

In Fatis, UAB - PP Baltic PASLAUGOS:
PP Baltic siūlo pagalbą, kuri papildomai nekainuos:
Konsultacijos projekto rengimo klausimais: Pasiūlysime alternatyvų sprendimą armatūros tinklams ir metalinei fibrai. Atvyksime pas Jus ir detaliau aptarsime polipropileno fibros ir plaušo privalumus ir naudojimo galimybes Jūsų projekte ar gaminyje. Esant poreikiui, atvyksta gamintojo Adfil atstovai ir kartu dalyvaujame susitikimuose su projektuotojais, užsakovais, rangovais.
Daugiau...

Prekiniai ženklai