Įmonių sąrašas

Ison LT, MB

Žygio g. 97, R2, 08236 Vilnius
(0 640) 41452
4 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 640) 41452
Tinklalapis
Tinklalapis
El. paštas
Įmonės kodas
305645068
PVM kodas
LT100013497315
Registracijos data
2020.10.21
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Metalo gaminių gamyba
Konteinerių gamyba
Kaušų gamyba
Rampų gamyba
Modulinių namelių gamyba
Betono maišyklių gamyba
ISON LT – tai patikima ir novatoriška įmonė, specializuojasi metalo gaminių gamyboje ir projektavime. Ilgametė patirtis metalo gamyboje atveda mus į aukščiausios kokybės partnerį Jūsų darbams. Visą laiką kuriame naujus produktus, atnaujiname esamus ir atkreipiame dėmesį į klientų poreikius.

Mūsų klientų rekomendacijos yra geriausias argumentas mus rinktis!Mūsų pagrindinės veiklos sritys apima statybinių konstrukcijų gamybą, nestandartinių metalo gaminių kūrimą bei įvairių metalo konstrukcijų gamybą. Mes taip pat siūlome platų priekabų asortimentą, įskaitant žvyro ir dirvožemio priekabas, taip pat specializuojamės sniego valytuvų ir smėlio barstytuvų gamyboje.

Vienas iš mūsų išskirtinių produktų – HARDOX konteineriai, įskaitant kabliu užtraukiamus konteinerius ir modulinius konteinerius, kurie yra ypač populiarūs dėl jų patvarumo ir ilgaamžiškumo. Be to, mes gaminame mobiliąsias ir stacionariąsias rampas ir modulinius namelius, suteikdami lankstumą ir mobilių sprendimų įvairovę įvairioms pramonės šakoms.

ISON LT taip pat išsiskiria įvairių šakinių krautuvų ir ekskavatorių priedų gamyba, įskaitant hidraulinius kaušus, universalius teleleskopinius krautuvo kaušus ir specializuotus priedus, tokie kaip medžio presavimo staklės, betono maišyklės ir kelmų šakės. Mūsų įmonė nuolat siekia inovacijų, tobulindama gamybos procesus ir siūlydama klientams tik aukščiausios kokybės gaminius.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Metalo gaminiai, metalo gaminių gamyba, statybinių konstrukcijų gamyba, nestandartiniai metalo gaminiai, nestandartinių metalo gaminių gamyba, metalo konstrukcijos, metalo konstrukcijų gamyba.
Priekaba, priekabų gamyba, priekaba žvyrui, priekaba dirvožemiui, sniego valytuvas, sniego valytuvo gamyba, smėlio barstytuvas, smėlio barstytuvo gamyba, HARDOX konteineriai, HARDOX konteinerių gamyba, HARDOX konteineriai su kabliu, pelenų konteineriai, užtraukiami pelenų konteineriai, Hook tipo užtraukiami konteineriai, kabliu užtraukiami konteineriai, mobili užvažiavimo rampa, mobili rampa, stacionari rampa, mobilių rampų gamyba, rampa, konteinerinių rampa, modulinių konteinerių gamyba, modulinių namelių gamyba, moduliniai nameliai, modulinės patalpos, greiferiniai kaušai, greiferinių kaušų gamyba, šakiniai krautuvai, šakinio krautuvo priedai, ekskavatoriaus priedai, ekskavatoriaus priedų gamyba, hidraulinis kaušas, hidraulinio kaušo gamyba, universalus teleleskopinio krautuvo kaušas, universalaus kaušo gamyba, lyginimo kaušas, kaušų gamyba, medžio presavimo staklės, medžio presavimo staklių gamyba, Hardox griebtuvai, universalūs griebtuvai, griebtuvų gamyba, kasimo kaušai, kasimo kaušų gamyba, planiravimo kaušai, ATV priekabos, akmenų kaušai, rąstų griebtuvai, šakinių krautuvų kaušai, betono maišyklės, betono maišyklių gamyba, kelmų šakės ekskavatoriams, kelmų šakių gamyba, trapeciniai kaušai, grunto kaušai daugiau...