Įmonių sąrašas

JDB Statyba, MB

Dubijos g. 12A, 77172 Šiauliai
(0 658) 09128
2 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 658) 09128
Tinklalapis
El. paštas
Direktorius
Justas Virganavičius
Įmonės kodas
305947091
PVM kodas
LT100015386314
Registracijos data
2021.12.01
Darbuotojai
13 darbuotojų (apdraustųjų)
Vidutinis atlyginimas
934 € (2024 kovas) daugiau
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Pilnas vidaus įrengimas
Individualių namų statyba
Fasado apdaila
Projektavimo ir dizaino paslaugos
Vidaus tinkavimo darbai
Elektros instaliacijos darbai
Lauko inžinerijos darbai
Terasų montavimas
Stogų dengimas
MB „JDB Statyba” – patikimas statybos partneris, su daugiau nei 15 metų sėkminga patirtimi.

Komandą sudaro aukštos kvalifikacijos statybos profesionalai, kurie dirba kartu, siekdami vieno tikslo – įgyvendinti klientų svajones ir užtikrinti, kad kiekvienas projektas būtų atliktas laiku ir atitiktų aukščiausio lygio kokybės standartus.

Siūlome platų spektrą paslaugų: individualių namų, komercinių objektų projektavimas ir statyba, pilnas vidaus įrengimas, senų pastatų renovacija. Nesvarbu, ar tai mažas, ar didelis projektas, mes dedame visas savo pastangas, kad Jūsų svajonės virstų realybe.

MB „JDB Statyba” yra ne tik apie statybas, bet ir apie profesionalų bendravimą, greitą problemų sprendimą, kokybiškos paslaugos suteikimą, ilgalaikį bendradarbiavimą. Mes kruopščiai klausomės klientų poreikių ir lūkesčių, siekdami suformuoti paslaugas, atitinkančius klientų individualius norus. Mus džiugina galimybė sudaryti harmoningas, funkcionalias ir estetiškai gražias aplinkas, kuriose klientai gali jaustis jaukiai ir patogiai.

Siekdami užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę, nuolat stebime naujausius statybos technologijų ir medžiagų pasiekimus. Tai leidžia mums užtikrinti, kad mūsų klientai gautų inovatyvius ir tvarius statybos sprendimus.

MB „JDB Statyba” vertybės – skaidrumas, sąžiningumas, pasitikėjimas ir atsakomybė.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

Išorės apdaila, vidaus apdaila, apdailos darbai, fasadai, fasadų apdaila, fasado apdaila, apdailos remonto darbai.
Pilnas vidaus įrengimas, vidaus apdaila, išorės apdaila, apdailos ir statybos darbai, Statyba, apdaila, statybos meistrai, vidaus apdailos meistrai, remontas, remonto darbai. individualių namų statyba, individualių namų projektai, projektavimo ir dizaino paslaugos, vidaus apdailos darbai, tinkavimas, tinkavimo meistrai, tinkavimo darbai, vidaus tinkavimas, vidaus tinkavimo darbai, vidaus tinkavimo meistrai, tinkavimo kaina, vidaus tinkavimo darbai, apdailos kaina, sienų tinkavimas, sienų tinkavimo meistrai, sienų tinkavimo darbai, sienų tinkavimo kaina, remontas, remonto darbai, remonto meistrai, remonto kaina, gipso dėjimas, gipso montavimas, gipso klijavimas, profilių montavimas, glaistymas, glaistymo meistrai, glaistymo darbai, glaistymo kaina, dekoratyvinis glaistymas, plytelių klojimas, cementinis tinkavimas, parketo klojimas, gipso pertvarų montavimas, kalkinis tinkavimas, gipsinis tinkavimas, namo remontas, buto remontas, namo remonto meistrai, buto remonto meistrai, sienų dažymas, lubų dažymas, sienų glaistymas, lubų glaistymas, sienų apdaila, lubų apdaila, virtuvės remontas, miegamojo remontas, holo remontas, kambarių remontas, koridoriaus remontas, fasado šiltinimas, šiltinimo darbai, namo šiltinimas, namo apšiltinimas, elektros instaliacijos darbai, lauko inžinerijos darbai, lauko inžineriniai tinklai, vandentieko įrengimas, kanalizacijos įrengimas, fasado šiltinimo darbai darbai, terasų montavimas, Stogų dengimas, griovimo darbai daugiau...