Įmonių sąrašas

Langų bazė

Prašiškių g. , 3 korpusas, Vanaginės k., 14332 Vilniaus r.
(0 685) 34217
5 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 685) 34217
Tinklalapis
El. paštas
Direktorius
Kęstutis Balžekas
Įmonės kodas
304847120
PVM kodas
LT100011668515
Registracijos data
2018.05.22
Darbuotojai
4 darbuotojai (apdraustieji)
Vidutinis atlyginimas
975 € (2024 kovas) daugiau
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Plastikiniai langai
Mediniai langai
Aliuminio konstrukcijos
Stoginės, roletai
Kitos paslaugos
Plastikiniai langai – ne tik konstrukcinis statybų elementas, bet ir svarbi dizaino, interjero ir eksterjero dalis. Nors didžiąją lango dalį sudaro skaidrus stiklas, bet rėmo konstrukcija, forma, langų plotis (mm), langų aukštis (mm), dviejų stiklų ar trijų stiklų paketas, vyriai ir atidarymo rankena, sukuria bendrą lango išvaizdą. Plastikiniai langai gali būti įvairių spalvų, o vidinės ir išorinės lango dalies spalvos gali skirtis.

Mediniai langai sujungia natūralumą, prabangą, tvarumą ir ilgaamžiškumą. Natūralus medžio raštas tinka prie bet kokio interjero. Šių langų kaina yra aukštesnė, nei plastikinių langų, bet pirkėjai supranta, kad atitinkama kokybė yra verta kainos. Nors medieną galima įvairiai išformuoti, dažniausiai mediniai langai yra minimalistiniai, puikiai derantys su įvairaus stiliaus vidaus ir išorės apdaila. Šiuolaikiniai A klasės mediniai langai gaminami iš termiškai apdorotos medienos, todėl nekeičia savo formos ir išlaiko sandarumą prie bet kokių temperatūros svyravimų.

Iš aliuminio profilio gaminamos įvairios aliuminio konstrukcijos. Aliuminio langai, fasadai, durys ir plačiai pritaikomos stumdomos sistemos. Aliuminio konstrukcijos yra pritaikomos vidinėms bei išorinėms pertvaroms, kurios ribojasi su pastato išore. Iš aliuminio pagamintos konstrukcijos yra itin ilgaamžės, teigiama, jog savo pirminių savybių nepraranda net per 100 metų.
Daugiau...