Įmonių sąrašas

Modulina

Universiteto al. 19, 303 kab., 92294 Klaipėda
(0 698) 31898
23 metai veikloje
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 698) 31898
Tinklalapis
El. paštas
Direktorius
Žilvinas Bitinas
Įmonės kodas
141937650
PVM kodas
LT419376515
Registracijos data
2000.08.16
Darbuotojai
3 darbuotojai (apdraustieji)
Vidutinis atlyginimas
1126,71 € (2023 kovas) daugiau

Atsiliepimai

Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)
Valdemaras
2024.02.06
Nuostabus šiuolaikinis ekologinės statybos statymo būdas!!! Sveikinam ir linkim sėkmės.
Naudingas (0)
Pranešti


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Šiaudų skydai
Ekologiška statyba
Gaminame šiaudų skydus skirtus išorinėms namo sienoms bei stogams. Šiaudų skydas - tai medinis karkasas ir presuotų šiaudų termoizoliacinis užpildas. Medinis karkasas yra laikanti pastato konstrukcija, o šiaudai užtikrina šilumines charakteristikas reikalingas statant aukščiausios energetinio efektyvumo klasės pastatus. Šiaudai ir mediena yra ekologiškos medžiagos sąlygojančios itin mažą CO2 pėdsaką, tad tokia statyba yra tvari ir draugiška aplinkai.

"Modulinos" šiaudų skydai yra sertifikuotas produktas gaminamas pusiau automatizuotu būdu ir pasižymi dideliu tikslumu. Tai leidžia išnaudoti skydinės technologijos privalumą - statybų greitį. Pagaminti skydai statybų aikštelėje surenkami per 1-2 dienas. Dvigubo karkaso medinio rėmo konstrukcija yra ganėtinai universali ir leidžia gaminti įvairiausių formų skydus ir neriboja architektūrinių pasirinkimų. Skydų matmenys derinami pagal individualius projektus.

Vienas iš didžiausių šiaudinio namo privalumų - molio tinkas. Ši medžiaga savo struktūrinėmis ir fizikinėmis savybėmis puikiai dera su šiaudų termoizoliaciniu užpildu ir pasyviu būdu leidžia kontroliuoti vidaus patalpų drėgmę. Tiksliau palaikyti aukštesnį jos lygį, kuris naudingas žmogaus sveikatai, ypač šaltuoju metų periodu, kai patalpose krenta santykinės drėgmės lygis, sausėja oda, paūmėja alergijos ir pan. Molio tinkas savyje sulaiko papildomai patalpose vis atsirandančią drėgmę (kvėpavimas, maisto gamyba, skalbinių džiovinimas) ir dėl vėdinimo vėl nukritus drėgmės lygiui ją atiduoda į patalpą.

Namai iš šiaudų skydų - tai ekologiškos, tvarios ir greitos statybos ateitis. Nors gaminame tik vieną šio namo komponentą, tačiau galime pakonsultuoti visais ekologiško namo aspektais bei nukreipti pas reikiamos srities specialistus. Susisiekite!
Daugiau...

Video