Įmonių sąrašas

Stogų meistrai, E. Pauliuko IVV

35001 Panevėžys
(0 673) 42663
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 673) 42663
Tinklalapis
El. paštas
Vadovas
Egidijus Pauliukas
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Stogų dengimas
Stogo šiltinimo darbai
Karkaso šiltinimo darbai
Stoglangių montavimas
Stoglangių garantinis aptarnavimas
Kaminų skardinimas
Stogas – vienas svarbiausių namo elementų. Juk jei nebus stogo, tai nebus ir namo. Mes – „Stogų meistrai“, tai tikrai žinome, todėl visas savo pastangas ir žinias skiriame stogams – nuo gegnių iki apdailos detalių. Susipažinkime!
„Stogų meistrai“ – tai stogų dengimo profesionalai, siūlantys visą susijusių paslaugų spektrą iš vienų rankų. Mūsų komanda drauge darbuojasi jau 17 metų, todėl turime sukaupę didelį žinių bei įgūdžių bagažą ir nuolat tobuliname savo kompetencijas domėdamiesi naujovėmis stogų dengimo srityje.

Stogo dengimas yra sudėtingas procesas, reikalaujantis daug atsakomybės – nuo stogo priklauso viso pastato ilgaamžiškumas, terminės ir net estetinės savybės. Būdami tikrais profesionalais mes drąsiai imamės net ir sudėtingų projektų, nes stogų dengimas mūsų komandai nėra tik darbas – tai jau tapo pomėgiu ir aistra.

„Stogų meistrai“ – tai patikimi stogų dengimo sprendimai ir aukšta paslaugų kokybė, kuri leis džiaugtis namais metų metus. Savo darbe visada esame orientuoti į aukščiausią kokybę, nes suprantame, kokią svarbią užduotį atliekame – juk nuo stogo priklauso viso pastato savybės ir ilgaamžiškumas.

Mūsų misija – pasiūlyti optimalius stogų dengimo sprendimus naujiems ir renovuojamiems pastatams. Esame orientuoti į apgalvotus ir patikimus sprendimus, todėl kiekvienoje situacijoje padeda klientams pasirinkti tinkamiausius sprendimus. Geras stogas ir kokybiškai atlikti stogo dengimo darbai yra geriausia garantija, kad pastatas ilgai išliks šiltas, sausas ir jaukus bei išlaikys dailią fasado išvaizdą.
Daugiau...