Įmonių sąrašas

Herkaus langai, UAB

Brožynų g. 5-12, 95214 Klaipėda
(0 684) 33566
Atsidarys rytoj 9.00
Google mapswaze
Google mapswaze

Rasti maršrutą:

Pasirinkite adresą:
Pasirinkite adresą:

Įmonės kontaktai

Telefonas
(0 684) 33566
Tinklalapis
Direktorius
Herkus Survila
Įmonės kodas
306328117
PVM kodas
LT100016013517
Registracijos data
2023.05.29
Darbuotojai
1 darbuotojas (apdraustasis) daugiau

Darbo laikas

Pirmadienis
9.00-17.00
Antradienis
9.00-17.00
Trečiadienis
9.00-17.00
Ketvirtadienis
9.00-17.00
Penktadienis
9.00-17.00
Įvertinkite:
0 (mažiausiai 80 simbolių)


Lankomumo statistika
Duomenų atnaujinimas
Dalintis

Veiklos aprašymas

Plastikiniai, aliuminiai langai
Šarvuotos durys
Garažo vartai
Roletai ir žaliuzės
Prekiaujame ir montuojame
Įmonė, Herkaus langai, UAB, specializuojasi plastikinių ir aliuminių langų, garažo vartų ir šarvo durų pardavimu. Tai įmonė, kuri nuolat siekia užtikrinti ne tik aukštą prekių kokybę, bet ir profesionalų montavimą bei klientų aptarnavimą.

Plastikiniai ir aliumininiai langai tampa neatsiejama gyvenimo dalimi, todėl svarbu, kad jų pasirinkimas ir montavimas būtų atliekamas profesionaliai ir atsakingai. Įmonė, kuri rūpinasi ne tik savo verslo sėkme, bet ir klientų patogumu bei aplinkos gerove, tampa ne tik prekybininku, bet ir partneriu gyvenamosioms erdvėms kurti ir tobulinti.

Herkaus langai jūsų namams gali pasiūlyti roletus ir žaliuzes. Išmatuos, patars visais klausimais ir sumontuos.

Roletai ir žaliuzės yra daugiafunkciniai langų apdailos elementai, kurie ne tik papildo interjero dizainą, bet taip pat atlieka svarbias funkcijas, suteikdami privatumą, reguliuodami šviesą ir užtikrindami patogumą erdvėse, kuriose jie yra sumontuoti. Žaliuzės - tai funkcionalus ir elegantiškas langų apdailos sprendimas, leidžiantis lanksčiai reguliuoti šviesos srautą ir užtikrinti privatumą. Jos gali būti gaminamos iš įvairių medžiagų: nuo medžio ir bambuko iki aliuminio ir tekstilės. Žaliuzės leidžia pritaikyti šviesos kiekį pagal poreikius ir patogiai reguliuoti oro cirkuliaciją patalpose. Jų įvairovė ir galimybė pritaikyti įvairioms erdvėms ir stiliams suteikia galimybę sukurti unikalias interjero kompozicijas.

Susisiekite ir mes atsakysime į visus Jums iškilusius klausimus.
Daugiau...

Paieškos žodžiai

PVC langai, plastikiniai langai, plastikiniai langai klaipėda, langai, plastikiniai langai Klaipėdoje, langai klaipėda, kokybiški plastikiniai langai.
Patikimi langai, PVC durys, garažo vartai, pakeliami garažo vartai, roletai, žaliuzės, pakeliami vartai, šarvo durys, plastikinės durys, lauko durys, šilti langai, plastikinių langų montavimas, plastikinių langų gamyba, langų montavimas, langų pardavimas, plastikinės durys, aliuminio langai, aliuminio durys, aliuminio konstrukcijos, vidaus durys, aliuminio fasadai, plastikiniai fasadai, terasos durys, aliuminės durys, aliuminiai langai, aliuminis langas, aliuminiai fasadai, plastikiniai profiliai, PVC profiliai, selektyviniai stiklai, langas, plastikinės lauko durys, plastikinės vidaus durys, plastikinės terasos durys, plastikinės stumdomos durys, langų kaina, langų kainos, plastikinių langų kaina, plastikinių langų kainos, buto langai, langai butams, plastikiniai buto langai, plastikiniai langai butams, langai akcijos, plastikiniai langai akcijos, langų akcijos, plastikinių langų akcijos, langų montavimas, langų konsultacijos, langų apdaila, plastikinių langų montavimo darbai, plastikinių langų apdaila, langų remontas, langų reguliavimas, stiklo paketai, spynos, langų rankenos, 6 kamerų langai, 5 kamerų langai, roletai diena naktis, žaliuzes roletai Klaipeda, žaliuzes roletai Kretinga, žaliuzes roletai Palanga, tinkleliai nuo uodų, roletų montavimas, roletai diena – naktis, roletai plastikiniams langams, roletas, roletai langams, roletai nuo vabzdžių, roletai stogo langams, roletai kaina, roletai nuo saulės ir karščio, roletai stoglangiams, roletų kaina, roletai klaipėda, roletai nuo saulės, roletai namams, fotoroletai, vienetiniai meniniai roletai, roletai ant langų, žaliuzės, žaliuzes, žaliuzių gamyba, žaliuzių remontas, žaliuzių gamyba, žaliuzės roletai, žaliuzės-roletai, žaliuzių montavimas, žaliuzių prekyba, žaliuzės kaina, žaliuzės namams, vertikalios žaliuzės, medinės žaliuzės, horizontalios medinės žaliuzės, horizontalios žaliuzės, plisuotos žaliuzės, tinkleliai nuo uodų, tinklelis, tinkleliai nuo vabzdziu, tinkleliai, tinklelis nuo uodu, tinklelis nuo vabzdžių, tinkleliai nuo vabzdžių daugiau...